Szolgáltatások

Kertépítés

A harmonikus és rendezett kert rendszerint a gondos tervezésnek és szakszerű kivitelezésnek köszönhetően jön létre. Az ilyen kert az évek múlásával is megtartja az elrendezés főbb elveit és formáit. A magánházak körüli kertrészeknek több szempontnak is meg kell felelniük. Egyszerre kell biztosítania egy újabb életteret a család számára, ugyanakkor a játékhoz, a baráti összejövetelekhez, vagy a meghitt pihenéshez is lehetőséget kell adnia.

Hidrovetés

A hidrovetés gyors és környezetbarát füvesítési technológia. A hidrovetéssel történő füvesítés egyesíti a fűmag kikeléséhez szükséges optimális feltételeket. A garantált minőség mellett ennek a technológiának köszönhetően a füvesítés ára jóval alacsonyabb, mint a gyepszőnyeg terítés. A hagyományos fűmagvetéshez képest sokkal jobb a fűmag kikelési aránya. Akár 15-20 nap alatt egységes zöld pázsit keletkezik amely már igénybe is vehető a hagyományos füvesítési eljárással vetett területekkel ellentétben.

Automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése

Nyugodt szívvel magára hagyhatja kertjét, ha az esőérzékelővel ellátott öntözőrendszer a beállított vízmennyiséget juttatja ki a kertben a beállított időpontokban  Az éjszakai vagy kora hajnali öntözés egészséges mikroklímát biztosít a növényeknek. Összefoglalva, az öntöző rendszer hosszútávon szép, ápolt és erőteljes növekedést biztosít a gyepnek és az egyéb növényeinek a kertben.

Kert- és Ingatlan- fenntartás, karbantartás

Magán személyek, Társasházak, Ipari létesítmények részére

A zöldfelületek, ipari létesítmények, társasházak, magánkertek fenntartásának első teendői a tavaszi metszéssel indulnak  és az őszi lomb gereblyézés fejeződnek be. Amennyiben igénye van az ingatlant egész éves  fenntartását/karbantartását is tudjuk vállalni beleértve az épületekkel kapcsolatos feladatok ellátását (takarítás, téliesítés,  síkosság-mentesítés, stb.)

Medence karbantartás, takarítás

Medencék egész éves karbantartása:

- Klór tartalom és pH értékek beállítása, rendszeres felügyelete

- medence rendszeres és eseti takarítása, karbantartása

- szükséges vegyszerek biztosítása

- téliesítés és beüzemelés


Elhanyagolt, gyomos területek rendbetétele

Elhanyagolt, több éve nem gondozott területek bozót irtása, fakivágása, gépi kaszálása. 

A munka végeztével egy hobbi szinten is gondozható területet hozunk létre és adunk át a megrendelőnek.

Zöld hulladék elszállítása

Az ingatlanon felhalmozódott zöld hulladékot (levelek, ágak, farönkök, stb.) engedéllyel rendelkező telephelyre szállítjuk el komposztálásra.